5 korakov kako prehiteti svoje novoletne zaobljube!

Ko se bližamo koncu še enega leta, je zrak prepojen z obljubami novih začetkov. Novoletne zaobljube so fantastičen način za postavljanje temeljev za izboljšanje samega sebe, vendar bodimo iskreni – koliko od nas opusti dobro miselne cilje do sredine februarja?

Resnica je, da za vzdržno spremembo potrebujemo več kot le zaobljubo prvega januarja.

Zakaj čakati na prvi januar? Začnite zdaj.

Kot osebni trener in medmrežni prijatelj vam želim povedati, da je ključ do uresničevanja teh zaobljub, da začnete zgodaj. Zakaj bi čakali na novo leto, ko pa lahko že zdaj postavite temelje za boljše, bolj zdravo življenje?

1. Določite svoje cilje

Preden se odpravite na kakršno koli pot fitnesa, je ključno postaviti jasne, dosegljive in merljive cilje. Ne glede na to, ali želite izgubiti nekaj kilogramov, pridobiti mišično maso ali izboljšati svoje splošno počutje, je imeti konkretne cilje ključno vodilo vaših zaobljub.

2. Oblikujte svoj prilagojeni plan

Kar deluje pri sosedovi Mojci, ni nujno, da bo delovalo tudi pri vam. Zato je bistveno ustvariti prilagojen načrt, ki se ujema z vašimi specifičnimi cilji, preferencami in življenjskim slogom. Kot osebni trener svojim strankam pomagam oblikovati vadbeno rutino in strategijo prehranjevanja, prilagojeno samo njim. Ker ob vsem “džumbusu”, ki ga imamo v vsakdanjem življenju, je personalizacija ključnega pomena.

3. Začnite graditi navade

Pravijo, da je potrebno od 18 do 254 dni, da se oblikuje in zakorenini navada. Če bo v najslabšem primeru trajalo več kot pol leta, da popolnoma živite nove navade, zakaj ne bi začeli že zdaj?

Z ustanavljanjem zdravih navad boste že na poti do enostavnega prehoda v novo leto. Ne vse naenkrat, eno po eno. Stalnost je ključna in tu sem, da vas vodim in usmerjam na vsakem koraku.

4. Povečajte svojo motivacijo

Potovanje do boljšega počutja lahko predstavlja izziv, vendar se mu ni treba spopadati sam. Naj vas na tej poti spremlja prijatelj/ca, udeležite akitvni skupnosti kot so vodene vadbe ali razmislite o sodelovanju z osebnim trenerjem, ki vam lahko zagotovi motivacijo, ko jo potrebujete in vas drži odgovorne za uspeh. 

5. DARILO: Zagotovite si brezplačni poskusni trening!

Nikoli nisem ponujal brezplačnih treningov, ker vsak, ki trenira pri meni ima razlog zakaj bi plačal mojo storitev. Naj bodo to telesne preobrazbe, omgočeno gibanje brez bolečin, boljše počutje ali tedenske “terapije” ko nekdo malo pojamra, po domače “da ven svoje skrbi in frustracije” in ob tem naredi dober trening.

Ker vem kako težko je začeti sem se odločil, da za zagon vaše poti do boljšega, bolj zdravega jaza ponudim omejeno število brezplačnih poskusnih treningov.

Glede na to, da ste si vzeli čas in prebrali ta članek do konca, vam z veseljem to ponudim. Če se odločite nadaljevati po tem neubvezujočem treningu pa meni olajšate delo v novem letu, ko trenerji ratamo vroča roba.

Win-win situacija.

Če zdaj rezervirate svoje mesto, boste prejeli osebno vodstvo, ki vam bo pomagalo, da bo leto 2024 vaše najbolj zdravo, fit in srečno leto doslej.

Ne dovolite, da mine še eno leto brez doseženih rezultatov, ki si jih zaslužite. Kontaktirate me lahko na 041 345 731 ali pošljete mail na info@danieljelovic.com , da si zagotovite svojo brezplačno seanso coachinga.

Naj letos vaše novoletne zaobljube postanejo realnost!

Veselim se vašega uspeha v letu 2024!

Najboljše želje,

Coach Daniel