MOTIVACIJA IN PODPORA, KI JO POTREBUJETE

Rezultati naj govorijo zase

Vsaka stranka ni športnik, vsaka stranka tudi nima ciljev izklesanega telesa. Potrebno je razumeti, da je za nekatere uspeh odprava bolečin v desni rami, za nekatere več energije, za druge pa sprememba telesne kompozicije.

David Urankar

Najbolj mi pomeni to, da trenig zelo hitro mine, ena urca kot bi mignu. Pa da se imamo zmeraj fajn.

ANDREJ V.

Z Danijem zdaj treniram že kar nekaj let in moram priznati, da mi je vse skupaj postalo življenski stil v katerem zares uživam.

Tina Gorenjak

Daniela bi resnično priporočila, ker je visoko strokovno usposobljen. V prvi vrsti, ker se posveti vsakomur posebaj. Ker res pozna na kakšen način pripeljat svoje telo do tistega cilja, ki si ga želiš. Mislim pa, da on postavi ta cilj še malo višje. Tako, da si na koncu res zadovoljen z izidom. Pri njemu mi je všeč to, da je izredno prilagodljiv, zelo razgledan, zabaven, duhovit tako da treningi minejo kot bi pihnil …

Teja Jugovic

Naredil mi je fitnes prijeten.

Rafael M.

Nikoli mi ni prodajal treninga, temveč razumevanje in podporo. Zato lahko danes samozavestno sam naredim trening, brez problema …

Tina Štrubelj

Neizmerno sem mu hvaležna in on to tudi ve, da se prvič v življenju usedem na mišice in ne na maščobo …

Blaž P.

Nisva še konec!

Prehrana je igrala ključno vlogo. V povprečju sem naredil 10.000 + korakov na dan, a probleme mi je povzročala prehrana. Od sladkarij do razumevanja hranil. Kaj sploh so beljakovine? Kaj lahko jem in kaj ne? Katera dieta deluje oz. česa naj se še lotim. Vse skupaj mi je prilagodil na ta način, da sem v katerem koli trenutku lahko izbiral med tistim kar je bilo na voljo. Ne glede ali sem bil doma, v službi ali na rojstnem dnevu. Kljub temu. da sem imel bolečine v desnem kolenu sem izvajal trening, ki je bil prilagojen mojim zmožnostim. To mi je bilo zelo všeč. Sedaj se moram spravit v fitnes, ker je bilo dovolj treniranja doma!

Martin Golob

Danija mi je priporočila dobra družina, da bi se ubranil stresa. Od takrat naprej redno treniram že več kot eno leto. Posledica je več energije, več moči, bolj polno življenje, boljše počutje in vse skupaj zelo pozitivno vpliva na moje duhovno življenje. Kot pravim “Ne prosite za lahka bremena ampak za močna ramena”.

JANI JUGOVIC

Ne samo, da si lepši in bolj spreman… še celo telo se ti poštima…

Tomaž Bračko

Ne samo, da ti zrihta mišice in ti hkrati izgine trebuh.. treningi z njim so namreč celo zabavni. Nimaš občutka, da je Dani tam ker mu plačuješ za treninge, čeprav ni poceni. Meni se vedno zdi kot, da treniram s prijateljem, ki mu pač rad dajem denar. Saj ne. Dani je top trener, zna prilagodit trening tako, da opaziš rezultate a hkrati nisi povsem izmučen. Pa še na kakšno kosilo te bo včasih peljal.

Filip Pesek

Preden sem začel delat z Danijem sem imel težave predvsem z disciplino in s tem, da ubistvu če sem sam neki delal sem se ali poškodoval ali pa enostavno ni bilo takih rezultatov kot sem si zaželel … 

Dejan P.

Minus 10kg! Trening za moč, 3x na teden. Prilagojena prehrana, ki jo dejansko uživam. Ne samo piščanec, riž in zelenjava kot včasih. A to še zdaleč ni konec!

Primož Romih

Kot, da bi treniral s prijateljem.

Ines

PROJEKT ZADOVOLJNA.si

Ines nam je potrdila, da se je držala nasvetov trenerja kar se prehrane tiče, bila pa je tudi zelo športno aktivna, obiskovala je različne vodene vadbe. – ZADOVOLJNA.si

Brigita Bračko

Strokovno, zabavno, sproščeno.

Primož K.

Glede na to, da v fitnesu pred najinimi treningi nisem bil prisoten več kot 1 leto, je bilo moje počutje bolj “švoh”. Želel sem si ojačati predvsem zgornji del telesa, saj mi je to do sedaj manjkalo pri ostalih športih s katerimi se ukvarjam (tenis, odbojka na mivki, kajtanje,…). Moj cilj je bil pridobiti vsaj 5-10 kg in s tem tudi ojačati hrbet, s katerim imam že dalj časa težave. Počutje je mnogo bolje kot je bilo na začetku, lahko rečem, da kar odlično. Na moči se mi zelo pozna, psihološko počutje je prav tako mnogo bolje. Izgled in držo mislim, da se da vedno izboljšati.

Kot trener si zelo profesionalen in pristop je po mojem okusu pravi. Ravno to je tisto, kar je mene prepričalo pri tebi.

Na kratko … Sproščena vadba, s hitrim napredkom in profesionalnim pristopom.

Ross M. J.

Daniel’s holistic approach has helped me look the best I ever have in only six weeks. His nutrition advice is spot on and his teaching style is natural. I’ve tried many personal trainers in the past in London and just haven’t seen the results I wanted. Book a session with Daniel, you won’t be disappointed!

Polona Mežnar

Všeč mi je, ker mi ne teži preveč!

Lonja Tavčar

Ne spomnim se zakaj sem začela trenirat pri Danielu, ker je od tega že kar nekaj let. Lahko pa povem zakaj še danes treniram z njim …

Kar moram izpostavit je pa to, da je celotna izkušnja treningov / prehrane / vzpostavljanja novih navad zelo življenjska. Daniel ne promovira nekih nedosegljivih ciljev ali te ponižuje, ker je bilo kakšen teden več tortic kot pa proteinov, ampak te najverjetneje vpraša kje je njegov kos. Plus je mojster tega, da te spravi iz cone udobja, kar pa tudi prav pride v resničnem življenu. 

 

Berni S.

Če hočeš bit FIT morš k Daniju it’… zakaj??

Ker te bo pripeljal do željenih rezultatov.. nudi ti celoten program – od meritev, svetovanja pri prehrani, vodi čez učinkovite treninge… prisluhnil bo željam stranke in tudi svetoval kaj je morda najbolje zanj/-o.

Stalno se izobražuje, nadgrajuje znanje… predvsem pa je zelo profesionalen in strokoven na svojem področju.

Jure J.

Rezultat po enem mesecu. Po enem mesecu sem se naučil kako pravilno izvajati vaje in kako začutiti mišico! Zdaj lahko s samozavestjo sam treniram dalje brez, da se poškodujem in zapravljam čas. No… še vseeno pocukam kdaj Danija za rokav.

Mirza R.

Dani je d‘Best!! Treningi z njim so raznoliki in učinkoviti, rezultati pa vidni že po prvem mesecu. Na treningu je vedno sproščen vibe. Nekako se mi zdi, da je trening z dobrim osebnim trenerjem lažji kot ta katerega sam opravim. Konstantno je na voljo za motivacijo skozi dan!

Rene t.

Pred poletjem sem rabil malo brce v rit. Do cilja mi je manjkalo samo nekaj definicije, samo par kilogramov odvečne zimske zaloge. Zato sem poklical Danija saj razume predpoletno krizo. Naredila sva trening plan, ki mi je ustrezal. Prehrano sva nastavila tako, da sem lovil kalorije in mesec kasneje sem šel na morje.

Niko Valand

Besede so enostavno premalo, da bi z njimi lahko opisal prijatelja, sodelavca in navsezadnje človeka, ki je odgovoren za obilo smeha in top treningov v naši industriji. Dani je tista oseba, ki mu zaupaš svoje največje težave in skrbi, če tudi ne vpraša. Je potrebno se kaj dodati?

Urška B.

Z Danijem sva se prvič srečala na meritvenih dnevih. Takoj me je prepričal s svojo strokovnostjo in profesionalnostjo in ni trajalo dolgo, preden sva začela z osebnimi treningi. To je bila ena boljših odločitev in odlična investicija v sebe. Že prej sem trenirala z osebnimi trenerji, ampak trening z Danijem je popolnoma druga zgodba. Sama sebe sem presenetila s hitrim napredkom in močjo, ki jo premorem. Dani te pripelje do čistega maksimuma in ko misliš, da ne zmoreš več, iz tebe potegne še tisti zadnji dve ponovitvi..včasih tudi tri ali štiri:) občutke po treningu pa najbolje opišejo bolečine v mišicah, za katere nisem vedela da jih imam in nepojasnjen strah pred stopnicami..pa še vseeno komaj čakam naslednji trening:)

Andraž T.

Julija 2017 sem začel trenirati z Danielom. Moj prvotni cilj je bil izboljšati izgled in držo, a v najinem času skupaj sem opazil, da se tudi moja moč izboljšuje. Oba z Marino sta mi pomagala pri prehrani in me seznanil s pomembnostjo hranilne vrednosti hrane, ki jo zaužijem. Motivacija in koncentracija sta bili ključni sestavini pri izvedbi treninga in z Danielom se je moja volja le še bolj okrepila. Podal mi je informativne nasvete in zaradi njegovega usposabljanja in obsežnih izkušenj sem vedel, da bo vsak korak izboljšal kakovost mojega življenja. Zdaj mi treningi niso le več rutinsko opravilo, ampak zabaven in zdrav način preživljanja svojega prostega časa.
Na osebno noto, Daniel je eden najprijazneših ljudi ki sem jih kdajkoli spoznal. S skrbnostjo in sočutjem vztraja in naredi vse, kar lahko, da vam pomaga doseči cilj. Dober prijatelj mi je, kot vsakomur, ki trenira z njim.

TEA

PROJEKT ZADOVOLJNA.si

Zelo sem zadovoljna, celo presenečena, ker sama takšnega napredka nisem opazila. Se pa pozna, da je koža veliko bolj gladka. – Tea 

Kristina

PROJEKT ZADOVOLJNA.si

Sploh nisem vedela, da sem se tako zredila. Ampak sedaj sem se zagnala, saj sem res motivirana in mislim, da mi je uspelo doseči zadani cilj.«

Zelo sem zadovoljna, tega res nisem pričakovala.

Ana S.

Moje počutje preden sem spet začela trenirat, je bilo na nuli, slabo sem se počutila in ni mi bila všeč moja postava. Med treningi pa seveda napor, ni se mi dalo več, včasih sem popustila, ker nisem imela moči, ampak brez njega mi ne bi uspelo. Včasih mi je padla volja, ampak mi je ratalo. Rezultati so odlični. V dveh mescih in pol sem zgubila 5kg in vse skupaj 15cm v obsegu! Mišice so bolj čvrste in postava se je močno izboljšala. Presenečena sem, da sem zmogla to, da mi je ratalo doseči en cilj, ampak gremo še naprej. Drža se mi je definitivno popravila, vedno se sama pri sebi opozarjam, da pazim, tudi veliko močnejša sem, zmorem več kot si mislim. Da ne govorim o počutju, ker se počutim odlično, ker vem da delam nekaj za sebe in vlagam v sebe. Daniel kakor si ti zagnan in da me preganjaš, res veš da zmorem več, kot mi včasih naložiš in da definitvno pravilno in bolje izvajam vaje. O intenzivnosti sploh ne bom govorila, ker je top, ne popuščaš na tempu treningov. Zabavno je pa itak vedno, smeha ne zmanjka NIKOLI. Ma kot oseba si res res najbolši, vse se da zmeniti s tabo, zelo razmuljiva oseba. Polhen si pozitivne energije in to močno oddajaš kar je zelo nalezljivo. Skratka VRHUNSKO. Veliko sem se naučila, ker prej nisem vedla kako se pravilno izvajajo vaje. Definitivno te priporočam naprej, z največjim veseljem!

nina P.

Dani je definitivno “d best coach”… sama sem se vedno izogibala vadb in tudi iskreno nisem veliko telovadla. Potem pa sem na netu vidla filmcke treningov pod danijevem vodenju in sem si takoj rekla “tole moram probat”. Pisala sem najboljsi prijateljci da morva sprobat in evo, začeli smo s skupnim treningom. No to kar sem vidla jz v filmcku tko je..trening kjer se gara tko da mi dol tece ampak imas hkrati najboljsega motivatorja in nekoga ki z hecom popestri vsak trening… lahko recem samo top… najboljsi coach, ki ga definitivno nebi zamenjala. Priporocam vsem ki imate radi sprosceno vzdusje in imate hkrati cilj dosezt super rezultate!

Tina G.

Pri osebnem trenerstvu so mi pomembne predvsem tri stvari. Prva je to, da ima moj simpatičen, energije poln mišičnjak to moč, da moje, včasih nekoliko polenjeno telo spravi v akcijo. Vsi vemo, da živimo v času, ko veliko hitimo, ogromno delamo in velikokrat se zgodi, da pozabimo na zdravje in rekreacijo telesa. To mojemu trenerju »Deniju«, kot ga kličem sama, še kako dobro uspe. Sicer ne vem kako, ampak treninga se zmeraj zelo veselim. Druga stvar, ki jo pri njemu zelo cenim, je profesionalnost in to da je šolan iz stroke, katero uči, da svoje znanje neprestano dopolnjuje in ga povzema iz strokovne literature, tako kar se tiče vadbe, kot tudi prehrane. Slednja je povod v tretjo točko, ki meni osebno veliko pomeni in to je njegovo spoštovanje do mojega prehranjevanja na rastlinski osnovi in to, da ima odlično znanje tudi na tem področju. In če se še malo vrnem na prvo točko, vsi vemo, da je dandanes čas izredno dragocen, zato pri njemu naravnost obožujem, da med svojimi raznovrstnimi treningi ponuja tudi vadbo na domu. Meni osebno to prihrani veliko časa, zato se te možnosti večkrat poslužim, trening pa je enako učinkovit, če ne še bolj, saj noben ne vidi, kakšno vojaško disciplino izvaja nad menoj, hehe! In če zakorakam še malo na osebno raven – je eden najbolj prijaznih, srčnih ljudi, ki sem jih spoznala v svojem življenju in kljub svojim mladim letom, izjemno zanesljiv in odgovoren človek. Je trener, ki sem ga vedno iskala in ki na mojem telesu dosega vidne rezultate. Če pa bi še omenjala, koliko žensk pogleduje za njim med samimi treningi, bi ga pa že preveč hvalila!

Anamarija A.

Z Danijem se poznava že kar nekaj časa in ko je začel sprejemati nove varovance, je bila moja odločitev več kot jasna, koga izbrati za osebnega trenerja. Kruh si služim kot manekenka in pri mojem delu je zelo pomembna fizična pripravljenost. Z Danijem sva se dela lotila resno in rezultati so bili kmalu vidni. Lahko rečem, da me je z njegovim edinstvenim pristopom zelo pozitivno presenetil. Nikoli ne vem, kaj naj pričakujem na treningu, zato je vse še bolj zanimivo. Naj omenim, da telovadiva povsod. Ko je lepo vreme, sva zunaj, če nimam časa, na hitro potelovadiva preko skypa ali pa se dobiva v fitnesu. Cenim, ker spoštuje moje dnevno počutje, saj sem včasih polna energije, drugič spet ne, enkrat nimam časa itd. Vedno trening prilagodi mojim željam, sposobnostim, počutju in času.

Alexis S.

Daniel started working with me a few months ago as a personal trainer. I live in the United States so we did his Online Coaching program. Not only that he build me a full workout plan, meal plan, and detailed instructions on how to do each exercise; but he worked out a Skype schedule to make sure I still got face to face training and support to help with my workouts. I’ve created a routine and a lifestyle because of him. I get lots of compliments on my progress. I would highly recommend him to anyone looking for a personal trainer, no matter what level of training you need.

Saša Panič

ZUNANJI SODELAVEC: FIZIOTERAPEVT

Daniel postavlja stranko na prvo mesto. Nudi celotno obravnavo in se pri vsaki stranki posvetuje z menoj o bilo kateri zadevi, ki bi lahko stranki izboljšala kakovost življenja. Naj bo to gibanje kot tako, težave z mobilnostjo, pretekle poškodbe in tako dalje. Hkrati je strokovno podkovan in predvsem zabaven ter pripravljen narediti korak več za najboljšo izkušnjo, ki jo lahko stranki ponudi.

Aljoša K.

ZUNANJI SODELAVEC: DR. MEDICINE

Daniel je v prvi vrsti eden izmed mojih najboljših prijateljev. Sam se že več let ukvarjam s treningi v fitnesu, a sem zaradi pomanjkanja časa zgubil kar nekaj motivacije. Da je Daniel dober trener, sem vedel že prej, ko pa se je posvetil še meni, sem spoznal, da ni le dober ampak vrhunski! Treninge je prilagodil moji formi in predvsem mojemu času, med samimi treningi pa me vedno znova motivira, da izstisnem iz sebe največ. Odkar se poznava, svoje znanje neprestano nadgrajuje, saj se trenerstvu posveča z dušo in telesom. To sem opazil, ko sta se po le nekaj treningih moja forma in izgled močno izboljšala. Naj še omenim, da se vsaki stranki posveti temeljito. Z menoj se posvetuje, če kdo izmed njegovih varovancev potrebuje zdravniški nasvet ali prilagoditev programa glede na njegove zmožnosti. Daniel ni le eden izmed mnogih, ampak je trener z veliko začetnico!

Marko Macuh

ZUNANJI SODELAVEC: FIZIOTERAPEVT

Zato toplo priporočam, treninge pod strokovnim vodstvom, certificiranega osebnega trenerja, Daniela Jeloviča iz Ljubljane.

Daniel je mlad, zagnan in strokovno podkovan fant, s katerim skupaj nudiva celovito spremembo življenskega sloga in navad.

Anita Š.

Dani zakon si. A veš k sm ti rekla marca kaj pričakujem? No za svojih 30 sem se počutla fenomenalno in po pravici si nisem tega mislila. Presegu si moja pričakovanja, s tabo trening ni nikol dolgočasen. Ja, te ne maram ko mi zavrtiš sally na telefonu in ko mi rečeš da naj delam burpeeje ampak tud tega sem se navadla in te mam na koncu treninga spet rajš. Ne da si samo super coach, si tud super support! Ti in Marina, oba sta mi pomagala. Ti pri telovadbi, Marina pri jedilniku končno sem se naučila pravilno jest, ok kak cheat day valda pride ampak over all we did a good job.

Klara B.

Ko sem začela trenirat sem opazila, da se počutim bolje in imam nasploh več energije čez dan. Pridobila sem na moči, mišični masi, ter pri tenisu opazila da imam več kondicije in boljšo koordinacijo, kar je bil tudi primaren cilj! Treningi so super, intenzivnost treningov se prilagaja tvoji zmožnosti, tako da so naporni ampak ne prenaporni. Poleg tega je vzdušje sproščeno in zabavno.

kot trener je zelo profesionalen, hkrati pa ne manjka zabave in dobrih šal. Zamujanja pa ne tolerira. Najbolj so mi v spominu ostale zgibe, katerih še kar ne maram haha.

Lovro C.

Ko sem prvič prišel v gym24 sem vedel da se tega ne morem lotiti sam. Videl sem Daniela, ko trenira stranko in gap o končanem treningu pocukal za rokav. Na prvi vtis je deloval kot normalen in zdrav človek, kateremu gre normalno zaupat. Treningi so zelo dinamični in zanimivi. Meni predvsem iz razloga, ker je bilo veliko treningov z raznimi pripomočki in ker so bile vaje ves čas različne in zanimive. Vsekakor ni bilo dolgčas. Edina pripomba, ki jo imam je ta, da je bil trening včasih nekoliko preveč intenziven, ko verjetno sam nisem bil dovolj pripravljen po napornem delovnem dnevu. A tudi to je del tega in trening se je v tem primeru tudi prilagodil, saj je bilo počutje po treningu vedno dobro. Najbolj mi je ostalo v spominu, ko sem ga glasno in jasno “nalomil” pri boksu haha! Šalo na stran. Vsakokratno dobro počutje po treningu mi je pomenilo zelo veliko. Saj sem se v mladosti veliko ukvarjal s športom in sem ta občutek ter notranje zadovoljstvo pogrešal! Daniel strmi k napredku, je pozitiven in naravnan k pravilnim načelom, ter principom. Zato ga toplo priporočam naprej!

Ker zaupam v svoje delo in ekipo, vam ponujam brezplačen uvodni posvet

Čas je da nekaj naredite tudi zase