Spletni tečaji in individualno treniranja za doseganje ciljev

Ali iščete način za izboljšanje svoje telesne pripravljenosti in doseganje ciljev? Ne iščite več! Tukaj sem, da vam pomagam doseči želene rezultate.

Z našimi individualnimi treniranji boste prejeli strokovno vodstvo in podporo, ki vam bo pomagala doseči cilje hitreje. Naš trener se bo z vami pogovoril in razvil individualen načrt vadbe, ki je prilagojen vašim potrebam in ciljem.

Poleg individualnih treningov nudimo tudi spletne tečaje za tiste, ki si želijo udobja in prilagodljivosti vadbe doma. Naši spletni tečaji ponujajo enako raven strokovnega vodstva in podpore kot naša osebna treniranja.

Ali se odločite za individualna treniranja ali naše spletne tečaje, lahko zaupate, da ima naš osebni trener izkušnje in strokovnost, da vam pomaga doseči cilje telesne pripravljenosti. Stopite v stik z nami danes in se naučite več ter začnite svojo pot telesne pripravljenosti!

Preverite rezultate mojih zadovoljnih strank

Preden sem začel delat z Danijem sem imel težave predvsem z disciplino in s tem, da ubistvu če sem sam neki delal sem se ali poškodoval ali pa enostavno ni bilo takih rezultatov kot sem si zaželel …
Najbolj mi pomeni to, da trenig zelo hitro mine, ena urca kot bi mignu. Pa da se imamo zmeraj fajn.
Minus 10kg! Trening za moč, 3x na teden. Prilagojena prehrana, ki jo dejansko uživam. Ne samo piščanec, riž in zelenjava kot včasih. A to še zdaleč ni konec!