Zakaj sem se našel v osebnem trenerstvu?

V osebnem trenerstvu se nisem našel zato, ker bi mi to predstavljalo štetje ponovitev, sprehajanje po fitnesu v trenirki ob poslušanju dobre muske ali fleksibilnem urniku.

Našel sem se, ker vidim in začutim nasmeh na obrazu svojih varovancev. 

Pristno zadovoljstvo ob prvih korakih proti bolj kakovostnem življenju vsakega posameznika. 

Če bi vprašali moje stranke po čem se me najbolj zapomnijo bi verjetno odgovorili, da je to nalezljivo dobra energija, ogromno smeha, jebi-veterska sproščenost, vidni in vzdržni rezultati ter še kaj kar bi mi lahko popihalo na dušo.

Nemalokrat se pojavijo tudi dnevi, ko ni vse tako čudovito. 

Tako kot vi, ki to berete, tako kot jaz, ter kot moje stranke (po vseh teh letih bolj prijatelji in širna družina) imamo obdobja, dneve in trenutke, ko rabimo nekoga, ki prisluhne in ti stoji ob strani.

Priznam, da se dostikrat počutim bolj kot terapevt kot pa trener.

Pa čeprav sem samo tam in poslušam ter probam razumeti.

Kar meni veliko pomeni je to, da sem del tega.

Da ne vplivam samo na posameznikovo dobro počutje zaradi zavidljivih rezultatov ali bilo katerem doseženem cilju, ki smo ga zastavili …

IN TUKAJ SEM SE JAZ KOT OSEBNI TRENER NAŠEL.

" Daniel Jelovič je Osebni trener, ki ljudem pomaga izboljšati kakovost njihovega življenja ne samo s področja gibanja in prehrane, temveč celostnega življenskega sloga. Na tisoče opravljenih ur osebnega trenerstva kasneje se še danes s svojo ekipo vsakodnevno posveča svoji klienteli, kar ga je pripeljalo do slogana “Najboljša izkušnja osebnega trenerstva. " - COSMOPOLITAN