" Daniel Jelovič je Osebni trener, ki ljudem pomaga izboljšati kakovost njihovega življenja ne samo s področja gibanja in prehrane, temveč celostnega življenskega sloga. Na tisoče opravljenih ur osebnega trenerstva kasneje se še danes s svojo ekipo vsakodnevno posveča svoji klienteli, kar ga je pripeljalo do slogana “Najboljša izkušnja osebnega trenerstva. " - COSMOPOLITAN

KDO SEM?

Osebni trener, ki dvigne kakovost vašega življenja

Hej, moje ime je Daniel in sem osebni trener.

Pri rosnih devetih letih sem prestopil prag košarkarskega igrišča in metanje žoge na koš je nemudoma preraslo v veliko ljubezen. Nudila mi je varnost in odmik od realnega sveta, celo dragocena prijateljstva. V štirinajstih letih igranja sem spoznal mnogo soigralcev, kondicijskih in glavnih trenerjev – nekateri iz med njih so danes celo prepoznavna imena v košarki v evropskem merilu –, ki so vsak na svoj način prispevali svoj delež k mojemu odraščanju. A košarka mi ni omogočila le sklepanje medčloveških vezi, temveč me v letih nabiranja izkušenj naučila discipline, vztrajnosti in kolegialnosti. Med drugim sem spoznal, kako pomembna je posameznikova fizična pripravljenost.

Zato ni nikakor presenetljivo, da sem se kasneje, med študijem na Fakulteti za šport, soočil z novim izzivom: fitnesom. Teoretično in praktično znanje fizične telesne pripravljenosti, s katero sem se vsakodnevno srečeval pri košarki, sem namreč želel deliti tudi z drugimi. Resnična strast za fitnes je pravzaprav vzklila leta 2015 na poslovnem izobraževanju v Ameriki, kjer sem spoznal trenerja in voditelja programa Extreme Weight Loss Chrisa Powella. Njegov edinstven odnos in pristop do varovancev, ki se kalijo pod njegovim okriljem, me je popolnoma navdušil. Spoznal sem, da je pojem fitnesa in osebnega trenerstva veliko več kot se zdi na prvi pogled. Je življenjski stil. Ko sem spremljal njegovo zgodbo o tem, koliko ljudem je ponudil roko na poti do želenega cilja, je padla odločitev. Po podobni poti bom krenil tudi sam – a na drugačen, svoj način.

Kot osebni trener ljudem pomagam spremeniti življenjski stil in postavo. S skupnimi močmi izboljšujemo njihovo zdravstveno stanje, v toku procesa pa postanem tudi prijatelj, ki spodbuja, sili k napredku in hkrati ne sprejema izgovorov. Kot zagovornik zdrave prehrane in rednega gibanja se obenem seveda zavedam pomembnosti tega, da se moramo občasno tudi sprostiti. Vsakdo izmed nas to počne na svoj način – nekateri uživajo ob pokušanju gurmanskih dobrot, drugi se do poznih jutranjih ur zabavajo v družbi prijatelji, tretji se potijo v fitnesu, na igrišču ali preprosto uživajo v teku v dežju.

Želene rezultate omogočata le popolna predanost cilju in profesionalen odnos do dela, ki ga opravljam. V sklopu tega zaupam peščici strokovnjakov, s katerimi sodelujem: fizioterapevtom, zdravnikom, terapevtom in dietetikom. Razlog za tem je preprost: glavna je stranka. Ljudje, ki potrebujejo mojo pomoč, so moja vsakodnevna motivacija. Vsak izmed njih je del zgodbe, ki jo pišemo skupaj. Stranka pa zame ni zgolj stranka – z vsako zgradim poseben odnos, ki se čez čas zgradi v prijateljstvo.

Čas je da naredite nekaj tudi zase.

Osebni trener, ki dvigne kakovost vašega življenja

Preverite rezultate mojih zadovoljnih strank

Danija poznam iz basketa. Vedno izbere dober trening, tako da imam naslednji dan ornk muskelfibr. Najbolj mi pomeni to, da trenig zelo hitro mine, ena urca kot bi mignu. Pa da se imamo zmeraj fajn.
V prvi vrsti, ker se posveti vsakomur posebaj. Ker res pozna na kakšen način pripeljat svoje telo do tistega cilja, ki si ga želiš. Mislim pa, da on postavi ta cilj še malo višje. Tako, da si na koncu res zadovoljen z izidom.
Preden sem začel delat z Danijem sem imel težave predvsem z disciplino in s tem, da ubistvu če sem sam neki delal sem se ali poškodoval ali pa enostavno ni bilo takih rezultatov kot sem si zaželel …
Meni je naredil fitnes sproščen, zanimiv in zabaven.
Ne samo, da ti zrihta mišice in ti hkrati izgine trebuh.. treningi z njim so namreč celo zabavni.
Neizmerno sem mu hvaležna in on to tudi ve, da se prvič v življenju usedem na mišice in ne na maščobo ...