PROJEKT MODER’N MOŠKI V FORMI

Cenjeni moški, ta objava je namenjena samo vam! Če bere to kak ženski firbec, potem super. Beri dalje in povej svojemu dragemu.

Upam da ste svoji dragi v preteklem tednu poklonili neko malenkost in ji s tem polepšali dan.

Res je, da vsaka ženska pričakuje vsaj neko rožico, tudi če si tega ne prizna. Saj vsi vemo da je 14. februar zakrinkan 8. marec. 😉 A hudiča kaj ko moramo vedno mi moški nekaj pripraviti na ta dan. Vedno so aktualna vprašanja kaj si kupil svoji dragi, kam jo boš štirinajstega peljal in tako dalje. Saj razumem, tudi prav je tako. A čas je, da si tudi mi sami nekaj podarimo.

Če te zanima kaj je moj nov program MODER’N MOŠKI V FORMI in zakaj sem ga ustvaril, beri dalje. 😉

Nekaj imam za vas, a prvo me zanima, kaj prav zate predstavlja moder’n moški? Pustimo odnose, ženske in tako dalje. Zanima me, kako si sam sebe predstavljaš kot modernega moškega?

Veliko je govora, da moški nismo več to kar smo bili. Res je. Boljši smo! Če se le potrudimo. Naj ti predstavim mojo perspektivo modernega moškega.

MODER’N MOŠKI….

– SKRBI ZA SVOJE TELO:
Redno trenira, skrbi za svojo regeneracijo, pazi na svoje zdravje in je negovan. Trenutek ko stopiš skoraj nag pred ogledalo je trenutek, ko bi moral občutiti zadovoljstvo in ponos. Cilj – “Look good naked”.

Odnos do samega sebe je odličen pokazatelj koliko spoštovanja gojimo sami do sebe. Tudi dober pokazatelj je, ali imamo urejeno življenje ali ne.

– SKRBI ZA SVOJ IZGLED IN IMIDŽ:
Drža, energija, nastop, avtoritea, kredibilnost, urejenost in samozavest. Vse to je prvi vtis moškega, ki ima pri sebi stvari pošlihtane. Kdor tega nima, bi mu čez lužo rekli naslednje ” Get your shit together! “

– POZNA OSNOVE KUHANJA IN PREHRANE:
Prepričan sem, da bi vsak moški moral kuhat. Študije so nam že pokazale da moški kuhamo bolje kot ženske. Nevem točno kje, a vprašajte mojo drago. Vsak bi bolje izgledal brez oblačil in vse se začne v kuhinji. Osnove prehrane in kuhanja MORAMO poznati!

Ustvaril sem projekt MODER’N MOŠKI V FORMI, ker vem da je tam zunaj kar nekaj žrebcev, ki bi radi naredili spremembo, pa ne vejo kako. Še bolje, sami se tega ne bodo lotili ker se jim enostavno ne da. In tudi za to imam rešitev.

Na področju spremembe telesne sestave in razumevanja hrane sem kar domač in vem kaj govorim. Zato vam lahko samozavestno trdim, da vam lahko pomagam. Hkrati vam bom pokazal preprostost kuhanja, ker to enostavno rabite! Vse kar zadeva samozavesti, nastopa, energije in tako dalje. To si zaslužite ko se pokažejo prvi rezultati tega projekta!

Projekt MODER’N MOŠKI je namenjen skupini resnih kandidatov, saj bomo kot skupina 4 do 6 članov držali en drugega za odgovornega! Motivacije in podpore ne bo manjkalo. Termine bomo prilagajali znotraj skupine. Treningi bodo potekali ŠTIRIKRAT na teden v fitnesu GYM24, Dunajska 154. TRIKRAT pod mojim vodstvom in vodstvom mojih trenerjev.  Občasno se vam pa tudi jaz pridružim na treningu, da vidite in občutite kako se trenira za resen rezultat. Veliko bo smeha in zaj#*ancije. Ni za tipe brez smisla za humor! 😉

Hkrati sem za vas pripravil priročnike, ki vsebujejo osnovne vaje, znanje o prehrani, resnice ter laži v moškem svetu fitnesa in nekaj preprostih receptov. Za vsakega bomo pripravili personaliziran trening program in nastavili prehrano cilju potrebno. Enkrat na mesec se bomo podružili na zajtrku, kjer bomo predebatirali pretekli mesec in naredili plan za mesec ki sledi. Da bomo lahko kar se da natančno sledili rezultatom, bomo na vsake 5 tednov naredili analizo vaše telesne sestave. Nič ne bo prepuščeno naključju.

Skupina bo omejena na 6 oseb. Za tak program, bi moral računati več sto evrov na osebo in sem se odločil za malo drugačno pot. Kljub temu da dobite vse našteto in še več, si želim skupine, ki bo postala klika. Ne boste trenirali samo zase. Trenirali boste tudi zaradi kolega v skupini, ker držite vsakega odgovornega za svoj rezultat.

Za zgolj 145€ na mesec boste deležni projekta, ki vsebuje vse potrebno za vaš uspeh. Za motivacijo samo bomo poskrbeli v skupini. Od vas bom pa rabil, da naredite tisto kar bo program zahteval! Doslednost in trud.

Če si se našel v zgornjem opisu, mi napiši sporočilo ali se javi na info@danieljelovic.com ker so mesta omejena. Za vprašanja sem vam na voljo in se potrudim odgovoriti čimprej.

Začnemo kmalu!

Daniel