PROGRAM INTENZIVNE PREOBRAZBE POD MOJIM VODSTVOM IN ŠE 500€ ! “SE HECAŠ?”

Ne, to ni 1. aprilska šala! KAJ ŠE ČAKAŠ? PRIJAVI SE! V sodelovanju z Popolna linija in Intheline izzivamo vse punce, dame, žene in mame k intenzivni enomesečni preobrazbi pod mojim budnim očesom! Vse si lahko še enkrat prebereš na popolnalinija.si .https://www.youtube.com/watch?v=RNJOFpuI2k0

Kaj te čaka?

Intenzivni 30-dnevni program oblikovanja telesa vključuje:

  • Analizo telesa
  • Pripravo personaliziranega programa treningov
  • Pripravo personaliziranega programa prehrane
  • Neomejen vstop v fitnes GYM24
  • Podporo osebnega trenerja 24/7
  • Podporo dietetika
  • Najboljše dodatke za hitrejše oblikovanje telesa (oblačila za oblikovanje postave)
  • Uporabo kreme Intheline, ki dokazano topi maščobe

K tvoji preobrazbi bomo pristopili strokovno, individualno in celovito. V enem mesecu boš s strokovno pomočjo osvojila vsa potrebna znanja in pridobila vsa nujna orožja, da preoblikuješ svoje telo in dosežeš svojo popolno linijo! Po koncu preobrazbe boš prejela še 500 eur za nadaljevanje tvoje poti do zastavljenih ciljev. Vrednost celotnega paketa je 1200 EUR.

Kdaj in kje bo potekala tvoja preobrazba?

Tvoj intenzivni program z osebnim trenerjem se začne 15. aprila 2017 in traja mesec dni! Trenirala bosta na področju Ljubljane, na prostem in neomejeno v fitnesu Gym24, poleg tega pa ti bomo pomagali še s spremembo prehrane. Obljubimo ti, da bo to tvoj najboljši mesec dni v življenju. Ne čakaj na jutri, prijavi se že danes in naredi prvi korak do spremembe, ki jo potrebuješ v svojem življenju!

Kako se prijaviš?

Pošlji nam svojo prijavo na info@popolnalinija.si in nam zaupaj zakaj si želiš, da izberemo prav tebe! Deli z nami svojo zgodbo in pojasni kako bi popolna preobrazba vplivala na tvoje življenje. Prijavi priloži svoje podatke o trenutni višini in teži, svojo fotografijo in kontaktne podatke. Prijave zbiramo do 3. aprila 2017. Izmed vseh prijavljenih bomo izbrali eno kandidatko, ki bo 15. aprila začela svojo popolno preobrazbo z Intheline! Pravila in pogoje sodelovanja najdeš tukaj.