Pazi, da ne boš kot Will

Moram ti nekaj zaupat. Ful mi je všeč kakšen odnos ima Will Smith do svojega telesa! Pazi…
Sprejema se točno takega kot je. Še vedno se zaveda, da je frajer in je samozavesten, hkrati pa ve, da se v svojem telesu trenutno ne počuti najboljše. Verjetno si zasledil njegovo objavo, da ravno te dni začenja s treningi in svojo preobrazbo. Verjamem, da mu bo s takim odnosom to zelo hitro uspelo.
Če slučajno ne veš o čem in kom govorim 🙂

View this post on Instagram

Če si se v karanteni zalenil in si trenutno tudi ti v takšni formi, kot Will Smith, potem je DANES tisti dead-line za začetek tvoje preobrazbe.
… če seveda hočeš biti do poletja FIT. 😎
 
Če to ni tvoja želja, lahko še naprej ležiš na kavču, gledaš serije in grizljaš čips. Ni panike.
Ampak hej …
… a je to res to, kar bi rad? 😃
 
Dokazano je, da lockdown znižuje motivacijo za vadbo in vem, da je tudi pri tebi za pomanjkanje motivacije krivo ravno to, da smo bili tako dolgo zaprti.
Sedaj pa prihaja poletje.
Čas večernih pijač na prostem in dobrih kosil v dobri družbi. Čas, ko boš ponovno veliko med ljudmi.
Če želiš takrat prekipevati od samozavesti, potem začni s preobrazbo zdaj … čeprav je težko in čeprav se ti reeees ne da.
Zagotavljam ti, da boš, ko boš čez tri mesece veliko bolj samozavesten, bolj poln energije in življenjske moči, rekel – 𝗗𝗮𝗻𝗶, 𝗵𝘃𝗮𝗹𝗮, 𝗱𝗮 𝘀𝗶 𝗺𝗲 𝘀𝗽𝗿𝗮𝘃𝗶𝗹 𝘀 𝗸𝗮𝘃𝗰̌𝗮, 𝗯𝗶𝗹𝗼 𝗷𝗲 𝘃𝗿𝗲𝗱𝗻𝗼. 😄
 
Če oklevaš še izključno zato, ker ne veš, kako bi začel to tvojo pokoronsko preobrazbo, me pokliči… Narediva en posvet ob kavi čisto neobvezujoče. ☎️
 
Kaj s tem pridobiš?
✅ Nekoga, ki bo skrbel za to, da boš vse vaje izvajal pravilno in varno
✅ Novega prijatelja
✅ Motivatorja
✅ Prehranskega svetovalca
✅ Nekoga, ki bo poskrbel, da kar se da hitro prideš do cilja

Ker je moj urnik že skoraj nabito poln, te pa pozivam, da s svojo prijavo pohitiš in si čimprej zagotoviš svoje mesto pri meni in pri novem trenerju, ki začenja delati pod mojim okriljem.

Javi se mi na ✉️ info@danieljelovic.com ali me pokliči na 041 345 731 🤙🏼

Lp,

Coach Daniel