Tista 1 zmota, ki vas ženske krade rezultatov

Tista 1 zmota, ki vas ženske krade rezultatov

”Želim si biti fit in imeti lepo tonirano telo, hkrati pa ne želim biti velika in mišičasta. ”

Draga dekleta, to se sliši kot velik izziv. To sem že mnogokrat slišal in verjamem, da vas veliko ravno to zanima.

Tisti, ki že trenirate z osebnim trenerjem, ste v času treningov ugotovili, kako je potrebno trenirati in kako je potrebno jesti, da pridete do želenega rezultata. Ker pa si vsi ne želite osebnih treningov in raje do rezultatov pridete sami, pa danes z vami delim en ‘šnelkurz’, ki vam bo dal vpogled v to, kako priti do tega, kar si želite.

-> Da boste izgledale “tonirano”, morate imeti mišice in nizki nivo telesne maščobe.
-> Da dobite mišice, morate trenirati z utežmi. Sam kardio nikakor ne zadostuje, je pa cardio pomemben za vaše zdravje in za izgubo telesne maščobe.

👉🏼 ZMOTA:
Kljub temu, da ženske še vedno raje izvajate kardio, se morate zavedati, da če je vaš cilj, da oblikujete telo, hočete dobiti lepšo in bolj močno rit, tonirane noge, je samo kardio premalo. Prijeti morate za uteži in začeti.

***Še ena pomembna stvar, ki vam jo moram povedati je, da vam treningi ne bodo prinesli rezultatov kar tako, čez noč, ampak bo za rezultate potrebno kar nekaj časa. In potrebno bo tudi jesti drugače, kot bi jedli, če bi bil vaš cilj izgubiti odvečno težo.

Zato vam svetujem, da preden začnete s treningi, definirate vaš cilj, saj lahko le na podlagi tega, določite, kako vrsto treninga izbrati in kako se lotiti priprave obrokov.

Če te zanima kako izgleda primeren trening mi napiši in se zmeniva za termin 🤙🏼

Lp Daniel