Iščeš krajšo pot do uspeha? Obstaja…

Ja, res je. Obstaja bližnjica...

Ljudje po naravi iščemo bližnjice saj je lažje. Težje je ubrati dolgo pot, ki dokazano deluje. Največja ironija je ta, da sami vemo, da nekaj deluje a se kljub temu ne podamo po tej poti… saj je težja.

Vedno sem zagovarjal, da ni bližnjic, ni goljufanja, je pa proces. Ste že slišali za prispodobo – To je maraton in ne šprint!

No, danes bo malo drugače…

No, danes bo malo drugače...

Če ne dosegaš takšnih rezultatov, kot si jih želiš, potem najverjetneje tudi ti delaš to napako in si lažeš.

Ena izmed najbolj pogostih laži, ki si jih govorite je med drugim ta, da sami naredite dober trening in, da nikakor ne potrebujete osebnega trenerja.

( In ja, to je ta bližnjica )

Po drugi strani pa vsak, ki je že naredil trening z osebnim trenerjem ve, da ni tako in, da sam, vsaj v začetku, ne moreš narediti niti približno tako kvalitetnega in intenzivnega treninga, kot bi ga naredil s trenerjem. 

Sam nikoli nisi zmožen preko opisov in videov osvojiti vaj in jih pravilno izvajati. 

Sam se ne zavedaš, koliko si v začetku sploh zmožen narediti in tako ne greš nikdar niti blizu svoje meje, kaj šele, da bi napredoval. 

In sam ne veš, kako kombinirati vaje, da boš dosegel maksimalno učinkovitost. 

Ne izgubljaj nepotrebnega časa, denarja in energije za ure in ure neučinkovitih treningov, ampak raje vloži v tiste dobre, res kvalitetne osebne treninge, ki ti bodo več kot poplačali vložen denar. 

JD COACHING postavljam v ospredje personalizacijo, profesionalnost, zaupanje, med drugimi sproščeno in varno okolje ter še veliko več.

Kaj vam lahko še garantiram, ko se odločite za trening pod mojim vodstvom ali Vidom – “pripravniku”, ki je že tako močno podkovan z znanjem in entuziazmom je naslednje:

  • popolno vodstvo skozi ves trening,

  • poskrbljeno bo za to, da boš pravilno izvedel vse vaje, 

  • da boš znal pravilno aktivirati mišice, 

  • da boš vaje opravil varno, 

  • da bo trening maksimalno učinkovit in kar je najbolj pomembno – na njem se boš noro zabaval in vsakokrat komaj čakal na še. 

Si pripravljen? Pokliči na 041 345 731 ali mi piši info@danieljelovic.com . 

Ne obljubljam ti, da boš FIT do letošnjega dopusta, obljubljam pa ti, da boš iz tedna v teden napredoval v želeni smeri in bo tvoje poletje bolj aktivno in zabavno.

Lp Daniel

P.s.:

Naj vam na hitro predstavim Vida. V prvi vrsti zelo komunikativen in prijazen človek, ki izžareva pozitivnost in željo do dela. Je izredno odprt pri pridobivanju novega znanja in s tem različnih trening pristopov. Z njim boste dosegli svoje cilje, ne glede na njihovo usmeritev.