NE BI SI MISLILI DA JE TO VADBA ZA ŽENSKE PO 40.

Sem ter tja tudi napišem članek za ZADOVOLJNA.SI . Govorim o raznih mitih v svetu fitnesa, velnesa, hujšanja in drugih področjih športa ter zdravega življenja.

Vprašali so me, kakšna naj bi bila vadba za žensle po štiridesetem? Mislim da bi se morale takrat počutiti bolj fit, bolj zapeljive in bolj samozavestne! Kako? Spravite se na trening in naredite nekaj zase! Spodaj sem delil kratek odstavek iz originalnega članka! Za celoten članek pa klikni link pod zapisom!
“Trening z utežmi je pomemben za preventivo poškodb in mišično razmerje v telesu. Gibanje oziroma kardio pa ohranja naš kardiovaskularni sistem (srce) zdrav in poskočen.” To je strokovno in osebno mnenje osebnega trenerja Daniela Jeloviča o tem, zakaj bi morale ženske po 40. letu trenirati. “Nekatere izgledajo pri štiridesetih bolje kot nekatere pri rosnih dvajsetih. Razlog je, da skrbijo za svoje telo. Trenirajo, gibajo se ter pazijo na prehrano. Kardio ima svoje mesto in čas, pomemben je predvsem za naše srce, saj ga ohranja poskočnega. Zato mora biti neka kardio aktivnost del treninga. Seks ne šteje. Za mišično razmerje v telesu, ženstvene krivine in preventivo poškodb, je zelo pomemben trening z utežmi,” svetuje Daniel.

ZA CELOTEN ČLANEK KLIKNI TUKAJ !