TRENINGE ZA PRAVE P…

Poslovneže!

Zapolnjen urnik, sestanki, stres, polna glava obveznosti ter odgovornosti, pa sem naštel komaj delček vaših problemov. Vse skupaj ni več isto kot pri 25ih. Primanjkuje energije, pojavi se bolečina v hrbtu in okrogel trebuh ki je posledica raznih poslovnih večerij. Posledično pa garderobno omaro polnijo draga oblačila, katera so več ali manj premajhna.
.

Razumem, da se od vsega dela, lovljenja uspeha in prioritet zadeve spremenijo.
.

Ni lahko! Še posebej, če si oseba ki je zagnana, naravnana k uspehu in stremi k najbolšemu.
.

Veliko odgovornosti, pozornosti… še več stresa. Tako to je, če si TI podjetje. Ti si posel. Če ti ne deluješ optimalno kot bi moral, tudi posel ni optimalen. Vse terja svoj davek, tudi naše telo. Na začetku se to še ne pozna, vendar s časom…
.

Lahko se pripelješ v novem BMW 5ki, ki naj bi bil znak uspeha, vendar tvoje fiziološko ter psihično stanje trpi. V trenutku, ko je ta ista 5ka lačna, jo napolniš z najbolšim gorivom. Ko na konzolki utripa lučka, ki opozarja na okvaro, takoj kličeš na servis, da urediš zadevo. Torej tvoj konjiček dobi najboljše gorivo in skrbno nego.
.

Čakaj malo.
.

Si se vprašal koliko lučk gori pri tebi? Seveda si se, vendar ti je neudobno in neprijetno, da bi naredil prvi korak. Mogoče se ti tudi ne da uvesti sprememb.
.

Nisem in nočem izpasti nesramen, želim si samo, da vidiš kaj se dogaja! Pameten človek si in veš, da to ni ok ter veš, da je nekaj treba ukreniti.
.

Tvoj avto, katerega boš vejetno zamenjal čez 2 leti, je deležen maksimalne oskrbe. Ti se pa po nepotrebnem bašeš na poslovnih večerjah ter nazdravljaš že v devete v istem večeru, čeprav imaš samo en model sebe.
.

Samo 1 MOTOR.
.

Katerega se ne da zamenjati, ampak ga je potrebno negovati. Potrebno ga je spihati, obnoviti ter naviti! Nadgraditi v M verzijo!
.

Kaj če ti povem, da lahko s spremembo lifestyla, nekaj prilagajanja pri prehrani in treningom 3x na teden spraviš svoj posel na nov nivo. Predvsem pa svoje življenje na stopničko ali dve višje.
Telo bo imelo energijo, glava bo “spucana” in na sestanku boš v srajci izgledal kot bi Američani rekli: “Like a Million dollars”.
.

Poslušaj… če to bereš, si sigurno oseba, ki da veliko nase, kar je edino pravilno. Verjetno se v večini strinjaš z naštetim. Vem, da veliko veš, ampak na tem področju ti obljubim, da ti lahko pomagam.
.

Predlagam naslednje:
Ponavadi računam za trening okoli 40 evrov in posvet še dodatno. Ker vem, da si želiš sprememb, PRVIČ ČASTIM JAZ! Čisto neobvezujoče. Prvo se pogovoriva ob kavi in nato narediva trening prilagojen tebi!
.

Ukvarjam se z reševanjem problemov in verjamem, da lahko skupaj rešiva vse od zgoraj naštetega.

Če si za, mi kar direktno napiši sporočilo ALI pa me kontaktiraj na 041-345-731 .
.

Zapomni si.. samozavest je daleč najbolj atraktivna lastnost na osebi!

Lp, Daniel
JD Coaching