Zakaj bi sploh rabil osebnega trenerja?

Na vedno aktualno vprašanje ...

Zakaj bi sploh moral imeti osebnega trenerja ... In kakšnega trenerja naj si izberem!​

  • Ali želiš izgubiti odvečne kilograme
  • Priti do večje mišične mase
  • Želiš pridobiti FIT postavo
  • Želiš priti do več samozavesti in energije, ter boljšega počutja

Naj te razveselim! Tvoja odločitev, da začneš brati te vrstice, je več kot pravilna. Sicer lahko na tej poti do tvoje popolne postave uspeš tudi sam …

… a, če ti do zdaj še ni uspelo, to najverjetneje pomeni, da potrebuješ pomoč.

Da ne bom kot iz reklame in trdil “da si našel to pomoč pri meni” si raje preberi kakšne izkušnje imajo posmezniki, ki so mi zaupali in delali z menoj – KAJ PRAVIJO.

Najprej pa naj ti razkrijem, zakaj bi sploh moral imeti osebnega trenerja.

Pomembno se mi namreč zdi, da veš, da osebni trener ni modna muha in tudi ni več tisti luksuz, kot je bil včasih, ko je veljalo, da si samo tisti, ki imajo preveč pod palcem, lahko to privoščijo.

Imeti osebnega trenerja je pomembno zaradi večih razlogov:

1.

Ker hitreje prideš do istega cilja.

2.

Ker cilj dosežeš brez poškodb, ki sicer nastanejo zaradi nepravilnega izvajanja vaj.

3.

Ker ti svetuje katere vaje so glede na tvoje potrebe, fizično pripravljenost in konstitucijo najbolj primerne za tebe, ter ves čas bdi nad tabo tako, da jih pravilno izvajaš.

4.

Ker s pomočjo trenerja spremeniš način prehrane tako, da je to za tvoje telo zdravo in ti ne povzroči škode v obliki jo-jo efekta in okrnjenega zdravja.

5.

Ker pomaga pri izboljšanju tvojega počutja, drže telesa, naredi te bolj samozavestnega.

6.

Ker imaš ves čas ob sebi motivatorja, nekoga, ki te posluša in, ki te usmerja s svojim znanjem in večletnimi izkušnjami.

Res pa je ...

, da se osebni trenerji kljub temu, da je osebno trenerstvo vedno bolj razširjeno, še velikokrat vedno srečujemo s stereotipi, da smo naduti, ker imamo mišice in, da je naše delo samo to, da se deremo nad strankami in jim štejemo ponovitve.

Lahko bi rekel, da je to kar daleč od resnice.

Priznam pa, da bi bilo na vašem mestu tudi meni bolj kot to, da imam osebnega trenerja, ki me hitro pelje do cilja, pomembno to, kakšnega osebnega trenerja imam. In s tem mislim na to, da je pomembno, da imaš osebnega trenerja, ki te razume in, ki ne dela zgolj ‘po učbeniku’, ampak tako, kot je najbolj primerno zate in za tvoje telo.

Nenazadnje boš veliko časa z njim, moral boš slediti njegovim navodilom in odnesel mu boš ogromno denarja, ki bi ga sicer lahko porabil za ležanje na plaži.

Da se bo tvoja investicija več kot izplačala in, da boš denar, ki ga boš vložil, dobil povrnjenega v obliki dobrega počutja in večje produktivnosti, izberi takšnega osebnega trenerja, s katerim se bosta hitro povezala in, ki bo dobro razumel tvoje potrebe in morebitne omejitve, ter, ki te bo vsakokrat znova motiviral in poskrbel za to, da boš kljub začetni utrujenosti na treninge prihajal z veseljem.

Ps: Spodnji video sem posnel z namenom, da se lahko malo bolje spoznamo. Res je, da to ne odtehta kavice, a vseeno, nekaj je.

Če te pa zanima več, mi napiši in z veseljem častim tisto obljubljeno kavo. 🙂

Lp Coach