Kozmetični trening

Enega lepega petkovega popoldneva sem ravno zaključeval zadnji trening v tednu. Med kratko pavzo mi je stranka pripomnila, da tole pri meni ni nek “kozmetični trening”.

Takrat je potekal nekje 5. ali 6. teden od kar se je odločila, da pri meni začne trenirat. In to po priporočilu svojega moža, ki je bil tudi moja stranka. On je seveda vedel v kaj se boljša polovica spušča.

No, ona je imela rahlo drugačno predstavo 😅

Skratka, nasmejal sem se in jo vprašal kaj točno s tem misli?

Povedala mi je, da princip kozmetičnega treninga zajema nekaj vaj za trebušne mišice in nekaj vaj za “podaljševanje mišic”.

Tega principa je bila tudi prej navajena kljub temu, da je bil njen cilj izguba maščobe, bolj tonirano telo, odprava bolečin v ramenu zaradi nošenja otrok, čas zase, več energije in tako dalje.

Seveda sva imela znan “zaskrbljujoč” pogovor o mišičastih primerih žensk, ki so enkrat prijele uteži v roke in spremenile poklic v nabitega mehaničarja.

Nisem šel v podrobnosti in samo dodal, da je to nekako tako kot, če pod tušem poješ (bolj vriskaš) svoj najljubši komad v pričakovanju neodkritega pevskega talenta, ki ga je cela družina čakala vso življenje. 🙏🏼

Kar želim povedati… zadaj je ogromno faktorjev ki bi jih morali odkljukati, da bi tak izid sploh bil potencialno možen in dosegljiv.

Nato sva se osredotočila na pomen treninga za moč, ki bo poskrbel za njene cilje in kot stranski produkt boljšemu počutju ter bolj kvalitetnemu gibanju tudi “toniral” telo.

Morda se še niste srečale s treningom za moč in ste podobne moji dragi stranki. Zato sem vam za primer tudi spisal PLONK LISTEK, ki ga lahko najdete TUKAJ.

V primeru, da rabite pomoč imam še 2 prosti mesti v jutranjih terminih.

Če te zanima se prijavi na Uvodni posvet (modri gumb zgoraj) in te v kratkem kontaktiram.

Lp,

Coach Daniel